PočetnaAktuelnoZbog bahate Severine publika čekala satima: Kebina snaha kasnila na premijeru, a kad je konačno stigla još jednom šokirala

Zbog bahate Severine publika čekala satima: Kebina snaha kasnila na premijeru, a kad je konačno stigla još jednom šokirala

Severina Kojić umislila je, izgleda, da je prava filmska diva! Popularna pjevačica, koja je dobila manju ulogu u filmu “Poslednji Srbin u Hrvatskoj”, kasnila je na premijeru održanu na Festu, zbog čega je publika morala da čeka više od pola sata!

Pjevačica je na premijeru došla ruku pod ruku sa suprugom Igorom Kojićem. Seve je u sali trebalo da se pojavi nešto prije 22 sata, ali je tamo stigla sa 20 minuta zakašnjenja. Kao da se ništa nije dogodilo, ona je ponosno stala na crveni tepih i pozirala foto-reporterima, čime je dodatno produžila čekanje publike na projekciju filma. Pjevačica je bila veoma raspoložena i, uprkos svemu, moramo priznati da je blistala na crvenom tepihu. Ona je grlila svog supruga i fotkala se, nakon čega se pozdravila s kolegama iz filma. Ovim postupkom, međutim, izazvala je bes organizatora.

– To je najprije nepoštovanje publike, koja je uredno platila karte i željela da projekciju gleda na vrijeme. S druge strane, to je nepoštovanje i nas kao organizatora, reditelja filma i kolega glumaca koji su imali mnogo veće uloge, a stigli su dva sata ranije ovde. Niko se nije ponašao kao zvijezda osim nje – rekao je jedan od organizatora Festa.

Podsjetimo, Seve je ovo još jedna u nizu epizodnih filmskih uloga, ukoliko izuzmemo rane radove gdje je bila glavna glumica. Kojićka glumi Frančesku Saviolu de la Norde, zaštitnicu zombija. Interesantno je da se ona u filmu pojavljuje svega dva puta, i to po nekoliko sekundi. Upravo to je izazvalo ljutnju među glumcima, koji su, uprkos tome što imaju veće uloge i što su nedelje i mjesece provodili na snimanju, ispoštovali pravila procedure i došli na vrijeme. I Igor Kojić ima malu ulogu – igra jednog od zombija.

I među publikom se moglo čuti nezadovoljstvo zbog kašnjenja projekcije. Mnogi nisu ni znali da se čeka dolazak Severine, pa su komentarisali kako imaju obaveze i da nisu računali na ovoliko kašnjenje.

Pratite nas:
Edin Hadžipašić s
Neprijatelji joj ne