PočetnaAktuelnoZbog crne magije se razvela i ne može da smrša: Ana Nikolić spas traži kod gatare!

Zbog crne magije se razvela i ne može da smrša: Ana Nikolić spas traži kod gatare!

Razočarana zbog svega lošeg što joj se desilo u posljednje vrijeme, pjevačica je riješila da se pridržava svega onoga što joj je rečeno, pa će i piti vodu u kojoj se nalaze nekakvi rastvori i travke.

Ana Nikolić ubjeđena je da je za niz loših stvari koje su joj se desile u životu, prvenstveno razvod od Stefana Đurića Raste, kao i nemogućnost da, uz sve napore, skine kilograme, zaslužna ni manje ni više nego crna magija!

Probala je ona na sve načine da se vrati na stare staze i da zablista kao nekad, ali joj to ni pored velikog truda ne polazi za rukom. Poslije divnih događaja, poznanstva s Rastom, njihovog vjenčanja, kao i rođenja kćerke, u Aninom životu nastupio je loš period kojem se ne nazire kraj.

Nikolićeva je zbog toga pričala s mnogim stručnjacima, uglavnom medicinski orijentisanim, i tražila savijet, ali je nekako uvek imala utisak da je sve to uzaludno. Jedna od njenih bliskih prijateljica i koleginica nedavno joj je u razgovoru rekla da hitno mora da se obrati pravoj osobi za pomoć, a to je gatara.

Podijeli

Pratite nas:
Brutalno izdanje Ale
Tina Ivanović posli
})(jQuery)