PočetnaAktuelnoZbog duga od 20.000 eura napustila je stan Ivana Marinkovića: Evo gdje sada živi Goca Tržan

Zbog duga od 20.000 eura napustila je stan Ivana Marinkovića: Evo gdje sada živi Goca Tržan

Nakon što ju je bivši muž Ivan Marinković 2017. godine optužio da mu duguje 20.000 eura, Goca Tržan je javno obećala da će se odseliti iz stana u Mirijevu, što je i učinila.

– Goca i Ivan su prije desetak godina kupili na kredit stan u Mirijevu, u kojem su živjeli sa kćerkom Lenom sve dok se nisu razveli. Kada se Goca preudala, u tom stanu je živjela sa sadašnjim suprugom Rašom Novakovićem i, naravno, sa kćerkom. Kako je pjevačica sve vrijeme otplaćivala kredit za taj stan, nije bilo sumnje da će nekretnina ostati njoj. Međutim, problem je to što je pri kupovini stana hipoteka položena na stan Marinkovićeve majke, koji on želi da proda. Zbog toga je isprozivao Gocu da mu duguje 20.000 eura jer je toliko ostalo duga. To je razjarilo pjevačicu koja je za kratko vrijeme pronašla kuću u Rakovici, koju je opremila, a ovaj stan će prebaciti na ime Ivana Marinkovića i on će ubuduće morati da plaća ratu kredita – rekao je za Puls prije nekoliko nedjelja izvor upućen u čitavu situaciju i dodaje:

– Ona je javno obećala da će se iseliti, a to se zaista i dogodilo, iako to krije od medija jer ne voli da je povezuju sa Marinkovićem. Ona i Raša su u Rakovici napravili kuću gdje trenutno žive, a u kojoj imaju čak i muzički studio u kojem se Goca sprema za nastupe i u kojem Raša svira bubnjeve.

Kadrove nove kuće gdje živi bračni par Tržan- Novaković snimila je i ekipa “Paparaco lova”.

 

Pratite nas:
Da se naježite kada
Bosanac opleo po Ša