PočetnaAktuelnoZbog nje je mnogo patio, a njena porodica nikada ga nije prihvatila: Bali beg prije braka sa fahrije ludo je volio ovu djevojku

Zbog nje je mnogo patio, a njena porodica nikada ga nije prihvatila: Bali beg prije braka sa fahrije ludo je volio ovu djevojku

I dok mu sada cvjetaju ruže na svim poljima, slavnom zavodniku nije uvijek bilo tako.

Bali-beg izgovorio je sudbonosno “da” prelijepoj koleginici Fahriye Evcen prije nešto više od godinu dana.

Par se tokom intimne ceremonije na Bosforu zarekao na vječnu ljubav i od tada uživaju u bračnom životu.

I dok mu sada cvjetaju ruže na svim poljima, slavnom zavodniku nije uvijek bilo tako. Naime, njegova prva velika ljubav, djevojka koju je volio prije Fahriye, slomila mu je srce.

Riječ je o bivšoj voditeljici Fashion TV-a, Ceylan Capi.

Naime, Ceylan i Burak su bili u višegodišnjoj romansi, tačnije voljeli su se dvije i po godine. Definitivno su raskinuli 2014. godine, a dugo se špekulisalo šta je bio razlog, prenosi Espreso.

U jednom turskom tabloidu kao bomba je odjeknula vijest da je Ceylan zapravo pronašla Buraka u krevetu sa drugim muškarcem, te ga je zbog toga ostavila, međutim, kasnije se saznalo da je razlog zapravo to što Ceylan potiče iz imućne porodice, a Burak je uvijek bio skromnog vaspitanja.

I dok su šarmantnoj crnki roditelji sve obezbjeđivali u životu, glumac je sve sam morao da zaradi. Ubrzo su zbog razlike u karakterima počeli sve češće da se svađaju, a Ozčivita nikako nije prihvatala Ceylanina imućna porodica. Raskid je bio neminovan, a Burak je ostao slomljenog srca.

– Ubrzo nakon raskida sam počeo puno da radim i zatrpavam se poslom. Upoznao sam Fahriye, sa kojom sam prvobitno bio prijatelj. Iskustvo me je naučilo da ljubav može da bude opasna, a ja zbog nje nisam želio da gubim glavu. Fahriye me je uvjerila da prava ljubav ipak postoji – rekao je Burak svojevremeno.

Pratite nas:
Pljuštale novčanic
(VIDEO) Da li biste