PočetnaAktuelnoZbog ovog jezivog događaja suprugu Zdravka Čolića rijetko viđamo u javnosti

Zbog ovog jezivog događaja suprugu Zdravka Čolića rijetko viđamo u javnosti

Popularni pjevač Zdravko Čolić oduvijek je važio za velikog zavodnika u bivšoj Jugoslaviji, a mnoge djevojke su padale na njegov šarm.

Ipak, njegovo srce je osvojila Aleksandra s kojom je u braku od 2001. godine i imaju dvije kćerke – Unu i Laru.

Iako godinama uživaju u skladnom bračnom odnosu, suprugu Zdravka Čolića rijetko kada imamo prilike vidjeti u javnosti, a mnogi špekuliraju da je ovaj događaj povod za to.

Otkako je kročio na muzičku scenu, Zdravko Čolić je postao miljenik žena. Zbog simpatizerki koje su ga pratile u stopu, pjevač je tokom bogate karijere imao mnogo neprijatnosti. Jedna će mu ostati upamćena za cijeli život.

– Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala jedna žena i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom, bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba biti daleko od očiju javnosti – rekao je Čola u jednom intervjuu.

On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

– Moja supruga je reagirala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Vjerujem da može joj biti samo drago zbog toga – rekao je pjevač.

Za Čolom je sedamdesetih i osamdesetih godina vladala masovna histerija, koju ni prije ni poslije njega nije doživjela nijedna domaća zvijezda. Djevojke su ga jurile u hordama i zbog njega svašta radile.

Podijeli

Pratite nas:
Severina odgovorila
Iako je 14 godina st