PočetnaAktuelnoZbog trudnoće Aleksandra i njen suprug odgodili “medeni mjesec”: Filip online školu za trudnice, zaštitno lice projekta bit će pjevačica

Zbog trudnoće Aleksandra i njen suprug odgodili “medeni mjesec”: Filip online školu za trudnice, zaštitno lice projekta bit će pjevačica

Iako ne krije da je presretna što će joj se početkom sljedeće godine ispuniti velika želja, Aleksandra Prijović za sada nije spremna da govori o trudnoći jer smatra da je još rano, ali je zato njen suprug potvrdio medijima sretnu vijest.

Supružnici polako prave planove o tome kako će izgledati njihov život nakon rođenja djeteta i saglasni su u tome da ih očekuju mnogobrojne promjene. Prije svega, njihova odluka da najesen otputuju na medeni mjesec na jednu veoma atraktivnu egzotičnu destinaciju sada je pod velikim znakom pitanja i zavisit će od savjeta ljekara koji vode pjevačicinu trudnoću jer ništa ne žele da prepuste slučaju.

Pjevačica i njen suprug slažu se da će im uskoro biti potreban veći životni prostor jer su i nakon sklapanja braka nastavili da stanuju u Aleksandrinom stanu na Voždovcu gdje žive od početka zabavljanja.

– Sigurno ćemo u narednom periodu mijenjati mesto stanovanja, ali ne žurimo s tim. Kada se pojavi dobra prilika za kupovinu nove nekretnine, to ćemo i uraditi – rekla je lijepa brineta za “Story” samo nekoliko sedmica prije nego što je saznala da će uskoro postati majka.

Međutim, činjenica da će za koji mjesec njihova porodica postati bogatija za još jednog člana ubrzala je potragu za novim domom u kome će njihovo dijete imati najbolje moguće uslove za odrastanje.

Zanimljivo je da je Filip ovog ljeta odlučio i da pokrene onlajn školu za trudnice u okviru koje će buduće majke imati priliku da od vodećih stručnjaka u zemlji saznaju sve potrebne informacije o blagoslovenom i dobiju odgovore na pitanja koja imaju, a zaštitno lice njegovog novog projekta bit će upravo supruga Aleksandra.

Pratite nas:
Sjećate se zle svek
Nina Badrić pjevala