PočetnaMuzikaZdravko Čolić predstavlja novu pjesmu i video: “Šljive su rodile”

Zdravko Čolić predstavlja novu pjesmu i video: “Šljive su rodile”

Najavljujući svoj 15. album, Zdravko Čolić sa radošću predstavlja novi singl “Šljive su rodile”. U ovoj pjesmi prvi put sarađuje sa Dejanom Petrovićem koji se pojavljuje kao gost sa svojim Orkestrom i kao koaranžer numere

Tekst i muziku pjesme potpisuje Zlatan Fazlić, aranžman Nikša Bratoš i Dejan Petrović, a režiju je, kao i u nekoliko prethodnih spotova, Čolić povjerio Aleksandru Kerekešu Kekiju.

– Producent Nikša rekao je dok smo radili demo kako bi pjesmi dobro legli trubači, što je meni bio signal za Dekija, najboljeg trubača na ovim prostorima, sa njegovim svjetskim bendom. Prihvatio  je poziv i smislio dionice koje su meni rokenrol. Refren je dvojka, za nekog vatrogasna, a za nekog naš rokenrol – izjavio je Čolić.

Reditelj Keki, Zdravko i ekipa od preko 50 saradnika, nakon trodevnog snimanja, nisu krili oduševljenje predivnim ambijentom u kojem su boravili. Bez posebne dramaturgije, radnja spota smještena je na jednom vojvođanskom salašu na kom živi dvadesetak djevojaka. Drvo na kom rastu jabuke, kruške, dunje, procvjeta pa počne rađati bogatstvo od šljiva. Vjerujemo da ćete uživati u ovom bajkovitom spotu.

Pratite nas:
Lionel Messi uskoro
Nikad bolje vrijeme