PočetnaMuzika‘Žena sirena’ rizikovala s novom pjesmom: Selma Bajrami na snimanju spota ‘pokupila’ frajera

‘Žena sirena’ rizikovala s novom pjesmom: Selma Bajrami na snimanju spota ‘pokupila’ frajera

Popularna bosanska pjevačica Selma Bajrami nedavno je u Sarajevu snimila novi spot za pjesmu “Rizik”. I odlučila se za tim koji ne pravi greške.

Sudeći po fotografijama sa seta, očekuje nas vruć i seksipilan spot gdje je Selma pokazala čime raspolaže, a društvo joj pravi markatni muškarac koji neće ženski dio publike ostaviti ravnodušnim.

Zgodni muškarac koji se pojavljuje u spotu je banjalučanin Zvjezdan Arsenić, sin jednog od najboljih skakača sa mostova svih vremena u BiH.

Pjesmu su radili Jala Brat i Buba Coreli, a s njima nema “rizika”, što će potvrditi i sama pjevačica već za nekoliko dana, kada se očekuje premijera pjesme i novog spota.

– Sad će krenuti priče da sam našla novog dečka – kaže nam Selma kroz smijeh i dodaje:

– Da jesam, ali nažalost za sada samo u spotu. Mislim da dugo djevojke u jednom videu neće vidjeti tako dobre frajere, kao u ovom koji sam snimila u Sarajevu. Za ovu pjesmu neću reći da je bila rizik za mene da li da je uzmem ili ne jer već na prvo slušanje „ulazi u uši“. A, kada budem imala novog dečka, neću to kriti od vas – kazala je „Žena sirena“.

 

Pratite nas:
Nina Badrić rastuž
U njemačkoj „Scen