PočetnaDijasporaŽivot Đorđa Balaševića obilježila je tragedija o kojoj nikada ne govori

Život Đorđa Balaševića obilježila je tragedija o kojoj nikada ne govori

Đorđe Balašević jedan je od najistaknutijih umjetnika i glazbenika naših prostora. Ima tisuće obožavatelja na Balkanu i izvan njega, a njegova obitelj trudi se podržati ga u svakom mogućem trenutku. Brojne pjesme Balašević je posvetio svojoj supruzi Oliveri i njihovoj djeci, a ove godine je objavio emotivnu pjesmu “Mati” koju je posvetio svojoj majci.

Balaševiće je 1998. godine zadesila ogromna tuga nakon što je njihova kći Jelena doživjela strašnu prometnu nesreću. Jelena je nesreću jedva preživjela, a liječnici su bili uvjereni da će ostati trajno nepokretna. Balašević je nekoliko puta govorio o tom događaju, a o svojim emocijama je progovorio u pjesmi “Naopaka bajka”, prenosi Index.hr.

Ipak, postoji član obitelji Balašević o kojoj Đole nikad nije javno govorio. To je njegova pet godina starija sestra Jasna, za koju je bio iznimno vezan. Jasna Balašević je preminula prije nekoliko godina, a pjevač je nikad nije prebolio.

O Jasni Balašević se malo zna, budući da Balašević nikad nije bio spreman progovoriti o sestri. Iz tekstova s početka njegove karijere može se zaključiti da je bila udana te da je rodila kćer.

Pratite nas:
Severina ispratila s
Neočekivana odluka