PočetnaAktuelno“Životinjsko carstvo” u sobi Sekinog sina

“Životinjsko carstvo” u sobi Sekinog sina

Seka Aleksić nerijetko brojne fanove na Instagramu obraduje fotografijom svog jednogodišnjeg sinčića Jakova, kao i detaljima iz njegove sobe. Ovog je puta pohvalila gospođu koja je Jakovljevu sobu učnila još ljepšom i maštovitijom

Ponosna mama svom sinu jedincu želi priuštiti samo najbolje, te je njegovu sobu poželjela učiniti pravim malim dječijim rajem. Cijeli jedan zid dala je oslikati vedrim bojama i životinjama odnosno “životinjskim carstvom”. Fotografiju oslikanog zida podijelila je na Instagramu, te kazala kako je oduševljena, hvaleći gospođu koja je Sekinu ideju sprovela u djelo. Vjerujemo da će ova besplatna reklama itekako uroditi plodom, jer, iskreno, koja mama ne bi poželjela baš oakav zid u sobi svoje djece?

https://www.instagram.com/p/BazhALeFJxC/?taken-by=seka_aleksic

– Drage mame, želim da podijelim sa vama divnu vijest! 😇 Zid u sobi za Jakova (koji je mama zamislila a ova divna žena naslikala) je gotov! 🙏🏼 Izgleda sjajno i mi smo oduševljeni! Preporučujem je od 💙 svima. Nisam ništa sugerisala, pustila sam je da sama bira životinje i boje, samo sam rekla temu koju želim  (životinjsko carstvo) i ona je za jedan dan ovo sve uradila, napisala je popularna pjevačica koja će već sutra svoje brojne fanove obradovati spotom za za pjesmu “Ti ja smo par”.

Pratite nas:
Severina Ljubljanom
Dalal Midhat novim s