PočetnaAktuelnoZlata Avdić u Manhajmu pokrenula akciju prkupljanja novca za oboljelog dječaka Emira Buzu: Udružila snage sa Sejom Kalačem

Zlata Avdić u Manhajmu pokrenula akciju prkupljanja novca za oboljelog dječaka Emira Buzu: Udružila snage sa Sejom Kalačem

Udruženim snagama, a to danas malo ko radi na estradi, dvoje vrsnih pjevača i kolega Zlata Avdić i Sejo Kalač, imali su odlične nastupe u gradiću Maintal u blizini Frankfurta u restoranu „Kod Sulje“, kao i u bh. klubu „Ljiljani“ u gradu Manhajmu.

Mada je bio petak restoran u vlasništvu Sulje Kalauzovića bio je pun Zlatinih i Sejinih fanova, a njih dvoje pružili su vrhunsku zabavu i noć koja se dugo neće moći zaboraviti.

Pored Zlate i Seje posjetioce je u Mantalu zabavljao je popularni pjevač u dijaspori Picun, a sve njih pratio je orkestar „Za Vašu dušu“ pojačan Zlatinim klavijaturistom.

Zlatu i Seju u Maintal je došao da pozdravi i njihov estradni kolega Mujo Isanović.

Noć poslije i prostorije kluba „Ljiljani“ u Manhajmu bile su prepune, a Zlata i Sejo pjevali su do ranih jutarnjih sati.

Bilo je i na jednoj i drugoj večeri za oboje pjevača i pozamašan bakašiš.

Zlata Avdić je u Manhajmu pokrenula akciju za oboljelog dječaka Emira Buzu, a prikupljeni novac će ona lično predati njegovom ocu u Sarajevu.

Pratite nas:
Agencija „Zvijezde
Zvijezda serije 'Sul