PočetnaAktuelnoZlata Petrović priznala da je godinama bila ljubavnica: Ja nikoga nisam ubila, njegova supruga je najbolje živjela dok sam ja bila s njim!

Zlata Petrović priznala da je godinama bila ljubavnica: Ja nikoga nisam ubila, njegova supruga je najbolje živjela dok sam ja bila s njim!

Zlata Petrović u jednoj emisiji progovorila je o svom ljubavnom životu koji je oduvijek bio intrigantan za gledaoce, a ovom prilikom ponosno je izjavila da je bila ljubavnica i da je uživala u tom periodu.

Voditeljica emisije je poželjela da čuje od svojih gošći u kojoj se ulozi najviše pronalaze, da li su “nečije žene, ljubavnice, ili one koje same koračaju korz život”.

-Ja moram da priznam, ja jesam bila ljubavnica. Sve te tri kategorije dok su trajale bile su lijepe – rekla je pjevačica.

Pjevačica je dodala da se nimalo ne stidi što je bila ljubavnica, jer je, kako kaže, tada uživala, a tom čovjeku nije ugrozila brak.

-Nešto se dogodilo između dvoje ljudi, jednostavno se to desilo i vi to ne možete da prekinete. Nikada u životu nisam dozvolila da se ta osoba razvede niti da ima problema kod kuće. Mislim da je njegova supruga najbolje tada živjela, dok sam ja bila sa njim. Zato što sam ja željela neku svoju slobodu, a jednostavno se desila ta hemija kojoj ne možete da stanete na put. Naravno, svi mi osjećamo grižu savjesti, to je dio svakog čovjeka. Ljudi sada žive u zajednici, muž zna gdje mu žena ide, ima sa strane njih pet. Ja sam tada bila solo, ja da sam bila u braku, ne bih smjela. Zašto bih se stidjela, nikog nisam ubila, nisam razvela ničiji brak. Nikada u životu se nisam pokajala, ja sam pet godina bila u tako lijepoj vezi, nikom ništa nije falilo. To sam uradila srcem i dušom, ni slučajno nisam to uradila da bi me izdržavao, da bi moju djecu izdržavao – rekla je Zlata u jednoj TV emisiji.

Pratite nas:
Joksimovići otišli
Ovo je biznismen za