PočetnaKoncertiZlatin „Dijamant“ poput epidemije: Novom pjesmom „zarazila“ publiku od sarajevske „Bosne“ do Prizrena

Zlatin „Dijamant“ poput epidemije: Novom pjesmom „zarazila“ publiku od sarajevske „Bosne“ do Prizrena

Da je „Dijamant“, nova pjesma Zlate Avdić, iako nedavno objavljena već „zarazila“ publiku, uvjerili smo se i u ilidžanskom restoranu „Bosna“. Tamo je nastupala ova popularna pjevačica.

Mada je bio ponedjeljak to za zvijezdu poput Zlate nije predstavljalo problem. Dok neke njene kolege kriju da u dane vikenda nemaju dobru posjetu na nastupima, ova Zeničanka se može ponosno pohvaliti kako je i na početku radne sedmice njen nastup u „Bosni“ bio jedan od posjećenijih.

Nije to prvi put da Zlata pjeva u „Bosni“. Svaki put do sada imala je jako zapažene nastupe i na svakom od njih tražila se stolica više.

Uz svoje Zlata je pjevala i hitove nekih kolega. A da je itekako zagrijala publiku i dobro ih pjesmom zabavila govore i aplauzi koji su se tokom nastupa prelamali koncertnom salom, pohvale publike, ali i brojni pokloni koje je dobila.

Bilo je tu ponajviše cvijeća, a posjetila ju je grupa djevojaka njenih obožavateljki koji su joj poklonili nekoliko buketa cvijeća za rođendan.

I nastavlja Zlata sa nizanjem novih, uspješnih nastupa. Nakon Sarajeva sa muzičarima i kolegom Šaćirom Ametijem zaputila se u Prizren. Tamo je otputovala zbog nastupa na jednoj, kako se priča, najvećoj svadbi u Prizrenu. Mladenci su institirali da baš Zlata bude jedna od gošći na tom veselju i da im svojom pjesmom uljepša taj jako bitan dan u životu.

 

Pratite nas:
Ibro Bublin se ni kr
Milić Vukašinović