PočetnaAktuelnoZnate li ko je platio 17.000 eura da Tei Tairović ukinu zabranu? Poslije skandala na aerodromu pjevačica radi kao da se ništa nije desilo

Znate li ko je platio 17.000 eura da Tei Tairović ukinu zabranu? Poslije skandala na aerodromu pjevačica radi kao da se ništa nije desilo

Pjevačica Tea Tairović izbjegla je dugoročnu zabranu ulaska u Njemačku zbog incidenta na aerodromu koji se nedavno desio zbog privođenja usljed posjedovanja velike količine novca, a kako prenosi Republika, za sve je navodno zaslužan njen dečko.

Tei je momak iskeširao 17.000 eura da ne završi na listi osoba kojima je zabranjen ulaz u ovu državu, što je za njega bila sitnica s obzirom na to da zarađuje mnogo više.

-Kod Tairovićke su na aerodromu ustanovili da je provela više od 90 dana na posjedu zemalja sa Šengen-liste, a to za turiste nije dozvoljeno. Pošto su joj našli veliku količinu novca, a dozvoljeno je da se iz zemlje u zemlju u okviru EU prenese do 10.000 eura, to se smatralo dijelom koje se povezuje s terorizmom. Kad je shvatila da dobija zabranu, Tea je odmah morala da rješava to pitanje, s obzirom na to da najviše nastupa po dijaspori – kaže za Kurir upućen izvor i dodaje da se odmah ponudio njen dečko da riješi problem.

-Tei je dečko rekao da će on sve platiti. Mnogi pričaju da je u pitanju krimos koji pliva u parama i da je za njega ovaj trošak smiješan. Ona nikad ne otkriva o kome se radi, čuva vezu u tajnosti, ali je prihvatila pomoć dečka jer ne stiže sama da se bavi pitanjem zabrane. Non-stop tezgari i nema vremena za to.

Kako prenose mediji, samo usluge advokata koji mora da učestvuje u ovom slučaju pjevačicu će da koštaju 12.000 eura.

-Njima će troškovi na kraju da budu i veći od 17.000 eura, ali spremni su da daju mnogo više. Ako se ukine zabrana Tea nastavlja nesmetano može da radi, tako da se trudi da se cela situacija što prije riješi – kaže sagovornik.

 

Pratite nas:
Enela Palavra na ame
Jedna od rijetkih ko