PočetnaAktuelnoZnate li momaka koje pjevačice je “pokupila” glumica Anđelka Prpić: Neće joj biti dobro!

Znate li momaka koje pjevačice je “pokupila” glumica Anđelka Prpić: Neće joj biti dobro!

Srbijanska glumica Anđelka Prpić ponovo je sretna i zaljubljena žena.

Glumica, koja se razvela prošle godine od supruga Darija Prpića s kojim je bila devet godina u braku, uplovila je u vezu sa bivšim dečkom pop pjevačice Aleksandre Radović, biznismenom Srđanom Stojanovićem.

Njih dvoje se poznaju dugo, ona je sa bivšim suprugom bila među gostima na Aleksandrinoj promociji u Srđanovom restoranu, što je tada fotograf Kurira i zabilježio, ali su se emocije tek sada javile. Kada su oboje slobodni. Prema riječima našeg izvora bliskog glumačkim krugovima, Anđelka je sretna i zadovoljna i često sjedi u lokalu svog novog dečka.

Iako izbjegava da u javnosti govori o privatnom životu, Prpićka je nedavno ispričala u emisiji “Drž ga, Božo”, koju vodi s Milanom Kalinićem na televiziji K1, da je razvedena žena, a nakon toga je i za pojedine medije izela svoj stav o tome.

-Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo. Ništa što je postojalo prije 2020. godine ne bih bacila, sklonila, zataškala. Ni zbog čega se ne kajem. Nemam potrebu da pritisnem “delete”, naprotiv! Kao jedina koja se u porodici bavi javnim poslom, moja je odgovornost da sve njih sačuvam, ali i naše prijateljstvo i poštovanje koje smo zadržali – rekla je početkom decembra Anđelka za medije.

Glumica nije odgovarala na pozive, niti na poruke koju smo joj poslali preko vibera, iako ih je pročitala.

Srđan iza sebe također ima brak.

Please follow and like us:
Pratite nas:
Sjećate li se nje?
Kakav šok za Eminu