PočetnaShowbizZvanično je! Britanski princ Harry se ženi, a njegova buduća supruga odriče se glume

Zvanično je! Britanski princ Harry se ženi, a njegova buduća supruga odriče se glume

Vjenčanje će se održati naredne godine u maju, a princ i njegova djevojka odlučili su se vjenčati u St. George kapeli u Windsor  dvorcu, stoji u zvaničnom saopćenju britanskog dvora

U ekskluzivnom intervjuu za BBC par je ispričao kako su upoznali.

 – Bilo je to preko zajedničke prijateljice u Londonu –  otkrio je princ Harry, dodavši kako ime prijateljice koja im je dogovorila spoj naslijepo ne žele otkrivati jer poštuju njenu privatnost.

– Tri, možda četiri sedmice nakon toga konačno sam je uspio uvjeriti da mi se pridruži u Botswani, dodao je princ koji je baš poput svoje majke poznat po humanitarnom radu, a velika humanitarka je i lijepa Meghan koja je i velika zagovornica za ženska prava.

– Kampirali smo zajedno ispod zvijezda… provela je sa mnom pet dana i bilo je fantastično –  otkrio je samozatajni princ kojeg je lijepa glumica osvojila na prvu. Tokom njihovog prvog pojavljivanja u javnosti nakon službene objave zaruka, princ je otkrio kako je ‘od prvog dana znao da je Meghan ona prava’.

Njihova ljubav bila je dovoljna da Meghan odustane od svog holivudskog sna, a na pitanja novinara o tome kako se osjeća zbog završetka karijere, glumica je nedavno odgovorila: ‘Ne gledam na to kao na odricanje od bilo čega. Doživljavam to kao promjenu i novo životno poglavlje’.

Nas je ova priča podsjetila na još jedan slavni kraljevsko-glumački par. Upravo zbog ljubavi i plave krvi svog izabranika, svog holivudskog sna svojevremeno odrekla se Grace Kelly kako bi se udala za monegaškog princa Rainiera.

U nastavku pogledajte intervju koji je ovaj par dao za BBC.

Pratite nas:
Lepa Brena novom pje
Željko Joksimović