PočetnaAktuelnoZvijezda serije ‘Sulejman Veličanstveni’ teško bolesna

Zvijezda serije ‘Sulejman Veličanstveni’ teško bolesna

Turski mediji prenose da zvijezda serije “Sulejman Veličanstveni” ima Alchajmerovu bolest, te da joj se fizički izgled vidno izmijenio uprkos tome što cijeli život vodi brigu o zdravlju.

Nebahat Çehre, koju je domaća publika upoznala kao sultaniju u seriji “Sulejman Veličanstveni”, ima Alchajmerovu bolest. Iako ima 74 godine, Çehre je oduvijek vodila računa o svom fizičkom izgledu te ne djeluje da je u osmoj deceniji života. Stoga i fanovi ne vjeruju da je turska zvijezda bolesna, naročito jer se redovno oglašava na društvenim mrežama, a nedavno je poručila i da je imala “sretno veče”.

Inače, ova glumica je 1960. godine izabrana za miss Turske, nakon čega je počela da dobija glumačke aranžmane. Više puta je isticala da nema recept za vitku figuru, te da nikada nije vježbala niti držala dijete.

– Ranije sam redovno išla u teretanu, ali sam stalno dobijala upale grla, pa sam prestala. Igrala sam i tenis sve dok mi nije pozlilo na terenu. Posljednjih deset godina ne praktikujem nikakvu fizičku aktivnost – izjavila je Çehre jednom prilikom.

Pratite nas:
Zlata Avdić u Manha
Ronaldo još jednom