PočetnaSportBrat Filipa Živojinovića je zvijezda Real Madrida: Mnogi ni ne znaju da su u srodstvu, ali njih dvojica su braća po majci

Brat Filipa Živojinovića je zvijezda Real Madrida: Mnogi ni ne znaju da su u srodstvu, ali njih dvojica su braća po majci

Braću po ocu Filipa Živojinovića, Stefana i Viktora, javnost vrlo dobro zna, međutim malo je poznato da najstariji nasljednik Bobe Živojinovića ima i brata po majci, koji se uspješno bavi košarkom u inostranstvu.

Majka Filipa Živojinovića, Zorica Nakić, nakon rastanka od Bobe udala se za nekadašnjeg košarkaša Ivu Nakića i s njim dobila kćerku Ivu i sina Maria. Filip je sa sestrom i bratom po majci u izuzetno dobrim odnosima i često se posjećuju i druže, iako to ne ističu u javnosti.

Mario, koji će je u junu napunio 17 godina, je rođen u Beogradu, ali već nekoliko godina živi van Srbije budući da se profesionalno bavi košarkom.

Trenutno igra za mladi tim Real Madrida, a kako je isticao u intervjuima, san mu je da zaigra za prvi tim ovog prestižnog kluba. U Real je otišao iz Partizana, 2015. godine.

Talenat je naslijedio od oca, a veliku podršku u profesionalnim uspesima pruža mu i brat Filip za koga je izuzetno vezan.

Za Maria kažu da je jedan od najtalentovanijih igrača svoje generacije na svijetu.

 

Pratite nas:
Rašid, sina Sinana
Prošao je kroz paka