PočetnaZanimljivostiDjevojka živi za to da je gledam kako vodi ljubav sa drugim muškarcem: Ako ne želim, kažnjava me!

Djevojka živi za to da je gledam kako vodi ljubav sa drugim muškarcem: Ako ne želim, kažnjava me!

Poslije dvije godine veze, mladi Englez se šokirao kada mu je djevojka priznala koja je njena najveća seksualna fantazija.

-Ja imam 27, a moja djevojka 25 godina. Prije osam mjeseci smo počeli da živimo zajedno i mislio sam da će to samo ojačati naš seksualni život, ali dogodilo se sasvim suprotno, i počela je prinudna apstinencija – priznaje on i nastavlja:

-Ne mogu ni da se sjetim kada smo posljednji put bili intimni. Nju jednostavno to ne zanima. Kada dođe sa posla, ona odmah oblači pidžamu i rano ide u krevet. Imam osjećaj da me izbjegava.

-Pokušao sam nekoliko puta da iniciram seks, ali ona me uvijek odbija, mada, ponekad kada je dobro raspoložena, pristaje da me zadovolji rukom. Jedne noći, kada smo se vratili iz provoda sa prijateljima, opet sam joj predložio da vodimo ljubav, a njen odgovor me je šokirao. Rekla je “ne”, a onda je dodala da je uvijek maštala o tome da ima odnos s drugim muškarcem, dok ih ja gledam – objašnjava mladić.

-Bukvalno sam zanijemio, jer nikada mi prije toga nije pominjala takve stvari. Poslije još jednog mjeseca bez odnosa, utjehu sam pronašao kod prostitutke. Grizla me je savjest, ali nisam ja kriv što je moja djevojka potpuno nezainteresovana za vođenje ljubavi – navodi Britanac.

-Kada sam je ponovo pitao da li je ozbiljna u vezi sa svojom fantazijom, ona mi je hladno odgovorila: To nije fantazija. Ozbiljna sam. Kada to uradimo, ponovo ću spavati s tobom! Potpuno sam zbunjen – da li da pristanem i vidim da li će održati riječ… Da li da možda pitam neke od mojih prijatelja za koje je ona rekla da dobro izgledaju – u dilemi je on.

-Mislim da nije fer što ona očekuje da će imati odnos sa drugim muškarcima. Da, znam da sam ja spavao sa prostitutkom, ali to je drugačije… ona ne zna za to – zaključio je Britanac.

Pratite nas:
Izuzetno jak, zdrav
Ovo je ljubavnica ko