PočetnaZanimljivostiGrad u kojem je seks najjeftiniji ne može da se odbrani od turista: Hiljade dolaze svake godine, policija hapsi, ali džaba

Grad u kojem je seks najjeftiniji ne može da se odbrani od turista: Hiljade dolaze svake godine, policija hapsi, ali džaba

Popularno ljetovalište Pataja na Tajlandu omiljeno je britanskim turistima ne samo zbog ljepote plaža već i zbog prostitucije.

Grad grijeha je postao seksualna prijestonica svijeta, a hiljade Britanaca svake godine odlazi u Pataju samo zbog jeftinog seksa.

Policija je pak, riješila da stane na kraj ovom rastućem trendu i da hapsi sve one koji koriste usluge seksualnih radnica.

I pored apela na strane turiste, čini se da oni upozorenja policije ne shvataju ozbiljno, pa tako i dalje koriste usluge prostitutki.

S druge strane, gradski službenici čak organizuju nove kampanje koje bi trebalo da predstave Pataju kao “porodično ljetovalište”.

Nažalost, ni ti napori nisu rodili plodom, a za Novu godinu nije bilo slobodne sobe u čitavom gradu nakon najezde turista.

Prostitucija je tehnički i dalje nelegalna iako se njome samo u Pataji bavi čak 27.000 seksualnih radnika. Seks je zapravo postao srž gradske ekonomije sa 1.000 barova i salona za masažu koji su pokriće za bordele.

Pratite nas:
Darko Lazić se ne s
Karleuši skočila c