PočetnaAktuelnoHalid Bešlić u ljetuje Neumu: Dođem sa suprugom Sejdom, imamo najbolje domaćine, lijepe plaže i šetalište

Halid Bešlić u ljetuje Neumu: Dođem sa suprugom Sejdom, imamo najbolje domaćine, lijepe plaže i šetalište

Nakon brojnih nastupa u cijelom regionu, Halid Bešlić konačno je našao vremena i za odmor. Naša muzička legenda, nakon koncerta u diskoteci „Aurora“ u Primoštenu, odmara se u jedinom bh. gradu na moru – Neumu.

Veći dio ljetnog odmora Bešlić tradicionalno provodi u Neumu u vili „Gabriel“ kod Đemile Gabriel, počasne konzulice BiH u Australiji za regiju Novi Južni Vels, i njenog supruga Krisa (Chris). Tako je i ove godine, a Halid će u Neumu boraviti sedam-osam dana.

Tradicionalno odmor provodi u Neumu

– Već nekoliko godina sam redovan gost jedinog bh. grada na moru. U Neumu se stvarno lijepo odmorim. Tu dođem sa suprugom Sejdom i imamo najbolje domaćine. Neum ima lijepe plaže i šetalište… Voda je čista i ništa mi više ne treba. Uvijek sam bio pobornik parole da kupujemo i koristimo domaće, a drago mi je da tako razmišlja većina Bosanaca i Hercegovaca, što potvrđuju prepune plaže naših ljudi u Neumu – kaže Bešlić.

Pratite nas:
Učinkovita japanska
Ovo je prava istina