PočetnaZanimljivostiIma li istine: Horoskop otkriva kakav će biti suprug

Ima li istine: Horoskop otkriva kakav će biti suprug

OVAN

Poznat je po svojoj tvrdoglavosti, ali ona se prenosi i u njihov odnos prema supruzi. Ako vole, onda vole zauvijek. Uvijek ćete im biti zanimljivi, divit će vam se i željet će da sa vama doživi nove pustolovine. Ovnovi su po prirodi vrlo praktični i to je još jedan od razloga zašto su sjajni partneri.

BIK

Vole materijalno bogatstvo i zato im je jako važno da svojoj porodici osiguraju lijep dom i redovne godišnje odmore. Bikovi su strastveni i vode računa o kvalitetu seksualnog života jer im je važan fizički aspekt ljubavnog odnosa, ali to ne znači da nemaju srca. Upravo suprotno, vrlo su dragi i ljubazni.

BLIZANCI

Život s pripadnicima ovog znaka nikada nije dosadan. Oni su zabavni, društveni, pričljivi, ambiciozni i vrlo šarmantni. Možda vam se ponekad čini kao da flertuju sa svakom osobom s kojom dođu u kontakt, ali to je jednostavno dio njihove otvorene ličnosti. Nepredvidljivi su i s njima vas očekuju razne avanture.

RAK

On je suprug pun ljubavi. Staložen i stabilan. Fokusiran je na to da vas u svakom trenutku učini sretnom. Maksimalno je posvećen vašem ljubavnom odnosu. Poznato je da su rakovi voljni da pokazuju ljubav, pa iz njih nećete morati da izvlačite emocije. Svađaju se razumno i uvijek žele što prije da riješe problem.

LAV

Nije tajna da lav obožava samog sebe i da je njegov ego poprilično velik, ali to ne znači da će vas zanemarivati. Lav je zaštitnički nastrojen prema svojoj supruzi, sve će napraviti kako bi ona bila dobro i uvijek će je braniti. Iz životne partnerke žele da izvuku ono najbolje, pomoći joj da postane neustrašiva, a istovremeno joj daju osjećaj sigurnosti.

DJEVICA

Pripadnici ovog horoskopskog znaka najbrižniji su supruzi. Porodica je njegov prioritet u životu i najvažnije mu je da ste vi dobro. Svojoj ženi želi da pruži sve što joj je potrebno jer je njena sreća i njegova sreća.

VAGA

Muškarac rođen u ovom znaku romantičan je suprug. Vage vole ljepotu, balans i mir pa teže domu punom reda i harmonije. Naravno, potrudit će se da to i ostvare. Svoju ljubav ne izražavaju samo riječima nego i delima. Grandiozni romantični gestovi uz njih su dio svakodnevice.

ŠKORPIJA

On je nadasve odan. Mnogi njihovu potrebu da ne odustaju čak i kada su okolnosti protiv njih smatraju manom, ali kada je u pitanju ljubav ona je kvalitetna jer će se škorpija do zadnjeg trena boriti za to da njegov brak uspije. Vole jako i strastveno, iako često ne dopuštaju svojim emocijama da isplivaju na površinu. Kada im se uvučete pod kožu, onda pokazuju kolika je dubina njihove ljubavi.

STRIJELAC

S njim je svaki dan nova pustolovina. Nikada ne znate s kakvom će vas avanturom oboriti s nogu i ostaviti bez daha. Iako strijelci nisu tipovi muškaraca koji će se lako skrasiti, kada upoznaju onu pravu ženu u ljubavnom kontekstu postaju pitomi i u potpunosti se posvećuju životnoj partnerki.

JARAC

Krasi ga velika odgovornost. Jarac je staložen i praktičan suprug koji razmišlja na duge staze. Ne boje se obaveza i predani su svojoj ženi. U njima nema previše spontanosti i ponekad im treba puno vremena da donesu odluku, ali upravo to odgovara ženama koje priželjkuju stabilan brak bez turbulencija.

VODOLIJA

On treba i traži ljubav baš poput svih ostalih znakova, ali također mu je potrebna velika sloboda jer je vodolija najneovisniji horoskopski znak. Često sanja velike snove i želi da promijeni svijet na bolje, ali to ne znači da njegov brak mora da pati zbog toga. Pronaći će balans, davati vam ljubav koja vam je potrebna, ali istovremeno neće izgubiti sebe. Ima jaku ličnost i nema problema sa zauzimanjem stava pa je brak s vodolijom i jedna velika zanimljiva rasprava bez kraja.

RIBA

Emotivan i strastven suprug. Kada ostvare ljubav kakvoj se nadaju, beskrajno su odani i zaljubljeni. Ljubav s ribom je i duhovno iskustvo. Muškarac riba je kreativan, ima umjetničku crtu i sa svojom suprugom želi da ostvari odnos koji se temelji na povezanosti uma, duše i tijela.

Pratite nas:
Kakav hit Selma ima:
„Dijamant“ Zlate