PočetnaZanimljivostiImala je posao, muža, djecu: Sa 40 godina je dobila PONUDU koju nije mogla da odbije i sada zarađuje 1.000 dolara dnevno

Imala je posao, muža, djecu: Sa 40 godina je dobila PONUDU koju nije mogla da odbije i sada zarađuje 1.000 dolara dnevno

Ejnsli Divajn bila je sasvim obična žena do svoje 40 godine.

Završila je fakultet, udala se, dobila dvoje djece i bavila se nekretninama u firmi koju je otvorila sa mužem.

Iako je imala sasvim lijep život i firmu koja je uspješno poslovala, oduvijek je bila lijepa i zgodna, a često su joj se udvarali mladići koji su bili godište njenog sina. Kako navodi, nikada tome nije pridavala značaj, ali je u svojoj 40. godini dobila ponudu, koju nije mogla da odbije.

https://www.instagram.com/p/CEUadjRpxBm/?utm_source=ig_embed

Ovoj zgodnoj dami koja je zagazila u petu deceniju ponuđeno je da postane model jednog sajta.

Sve joj je to odmah zazvučalo primamljivo, pa je kupila prateću opremu koja joj je bila potrebna: dobar laptop i kameru.

Muž joj je puna podrška, jer smatra da svoje telo i treba da pokazuje.

https://www.instagram.com/p/CB8PUJPpsna/?utm_source=ig_embed

-Nije mi nikada palo na pamet da se povučem, od prvog uključenja koje sam imala 2016. godine. Zarađujem 1.000 dolara dnevno i mogu da kažem da je to moj posao iz snova. Nema više odlaska u firmu, već se samo izvučem iz kreveta i upalim kameru.

-Zahvaljujući mom izgledu imam mnogo mušterija, ali morate da imate i čelične živce jer se uvijek nađe neko ko će pokušati da vas uvrijedi da ste prestari ili da treba da nađete pravi posao – zaključila je Ejnsli Divajn, prenosi Miror.

Podijeli

Pratite nas:
Majka Goce Božinovs
Dževadu Karahasanu