PočetnaZanimljivostiKćerka brutalno uvrijedila majku: Napravila spisak sa svim njenim manama, a zbog ovoga joj rekla da će je mrziti do kraja života

Kćerka brutalno uvrijedila majku: Napravila spisak sa svim njenim manama, a zbog ovoga joj rekla da će je mrziti do kraja života

Roditelji tinejdžera znaju koliko je ponekad muke potrebno da ih natjerate na najbanalnije stvari, a jedna majka se na Redditu požalila na svoju kćerku, ali ona i preispituje svoju metodu.

Kaže kako su u kući odnosi „prilično napeti“, da se kćerka „buni na najmanju naznaku autoriteta“, a na sve odgovora kako je „ona skoro pa odrasla“. S tim argumentom odbija da pospremi sobu ili da obavlja bilo kakve poslove po kući.

-Znalo je da se dogodi da ode napolje, a da mi uopšte ne kaže gdke je otišla – žali se majka.

A onda je, kćerka prešla svaku mjeru.

-Jučer mi je dala spisak svih mojih mana koje smatra da imam. To su sve mane mene kao osobe- moja gestikulacija, naglasak, izgled i slično. Prihvatila bih da mi je dala listu mana u mom pristupu roditeljstvu ili nekih drugih stvari koje mogu da promijenim, ali ovo je bio čisti napad na mene. Prilično me uvrijedilo i bila sam tužna kad sam završila sa čitanjem – kaže.

Kako bi pokazala koliko je to što je napravila, u najmanju ruku, uvredljivo, rekla je kćerku da napiše listu sopstvenih mana „kad je već toliko dobra u kritikovanju tuđeg izgleda i ličnosti“.

Dok ne napiše taj spisak, zabranila joj korištenje automobila.

-Kćerka mi je rekla da nisam normalna, da sam grozan roditelj i da bi joj takav spisak napravio traume do kraja života. Kaže i kako je oduzimanje auta grozno i da će me mrziti do kraja života ako ne prekinem kaznu – ističe majka i pita korisnike da je li ipak možda pretjerala.

Ipak većina korisnika je složna da je kazna i više nego primjerena.

-Mora da razumije koliko je odvratno to što je uradila. Ali, da se ne lažemo, sumnjam da će shvatiti“; „Kada je već tako odrasla kako tvrdi zašto ne nađe neki honorarni posao da plati barem za benzin“, neki su od komentara korisnika.

Pratite nas:
Muž i žena kupuju
Elvira Rahić snimil