PočetnaZanimljivostiKo je polugola navijačica koja je uletjela na teren za vrijeme finala Lige prvaka

Ko je polugola navijačica koja je uletjela na teren za vrijeme finala Lige prvaka

Polugola navijačica koja je večeras nakratko prekinula finale Lige prvaka je Kinsey Wolanski, djevojka YouTubera i prankstera Vitaly Zdorovetskiyog kojem prekidi finalnih susreta nisu strani u prošlosti.

Za razliku od proteklih prekida finalnih susreta Super Bowla koje je Vitaly najavljivao putem svog YouTube kanala, ali na kraju i ostvario, večerašnji prekid koji je izvršila njegova djevojka Kinsey Wolanski u strogoj tajnosti se čuvao od javnosti.

Naime, Wolanski je večeras utrčala na teren te s natpisom na kostimu Vitaly Uncensored promovisala novu mrežu koju je pokrenuo Vitaly, a na kojoj se nalaze eksplicitni sadržaji namijenjeni 18+ publici.

YouTube je u nekoliko navrata blokirao video klipove Zdorovetskiyeg zbog čega je odlučio napraviti svoju mrežu na kojoj je nastavio objavljivati eksplicitne sadržaje sa veoma zgodnim djevojkama.

U prošlosti je prekidao finalne susrete Svjetskog prvenstva u nogometu, NBA mečeva, dok prekid američkog Super bowla nije uspio realizirati jer je i prije ulaska na stadion prepoznat kao prijetnja.

Podijeli

Pratite nas:
Malena Nejla Alibaš
Šokantno: Supruga Z