PočetnaKulturaNajesen počinje snimanje 36 nastavaka popularne serije „Lud, zbunjen, normalan“: Senad Bašić neće tumačiti lik popularnog Faruka

Najesen počinje snimanje 36 nastavaka popularne serije „Lud, zbunjen, normalan“: Senad Bašić neće tumačiti lik popularnog Faruka

Mada su svi iz ekipe poručivali da je sa „Lud, zbunjen, normalan“ definitivno gotovo, snimanje novih epizoda megapopularne serije  počet će najesen. Kao i ranije, snimat će se u studiju u sarajevskom naselju Hrasnica.

Prema našim saznanjima, ekipa na čijem čelu su scenarista Feđa Isović i reditelj Elmir Jukić od Nove TV je dobila ponudu, ustvari prijedlog za još 36 novih nastavaka, kojima bi zaokružili brojku od 300 fantastičnih epizoda.

Iznenađenja za publiku

Bliski izvori akterima ovog serijala otkrili su nam da će doći do promjena i u glumačkoj podjeli, a svakako jedna od glavnih vijesti je ta da Senad Bašić neće tumačiti lik popularnog Faruka. Scenarista velikog hita Feđa Isović nam je potvrdio navode te nam je otkrio detalje koji će publiku vjerovatno iznenaditi, ali i povratak određenih likova bez sumnje će ih obradovati.

– Bit će vremena da pričamo o podjeli, nekad drugi put. Promjene će se svakako desiti, a vjerovatno i novitet da Senad neće igrati – rekao je Isović.

Ostatak ekipe, kako kaže, s nestrpljenjem iščekuje početak snimanja, a na setu će biti novih, ali i starih lica.

Snažan pečat

– Mogu vam reći da je cijela ekipa uzbuđena, posebno zbog toga što smo napravili višegodišnju pauzu. Najvažnije je da je Mustafa Nadarević dobrog zdravlja i da je u dobroj energiji, tako da ćemo moći nastaviti snimati tempom kojim smo do sada radili – kaže Isović.

Kada je riječ o povracima, Isović nam kaže:

– Bit će novih karaktera, zapleta, imat ćemo nekoliko i veoma značajnih povrataka, glumaca koji su davno bili dio ove priče i ostavili snažan pečat. To su Jasna Žalica, poznata kao Šefika, onda Miraj Grbić se vraća iz Amerike kako bi ponovo snimao za „Lud, zbunjen, normalan“ i dočarao nanovo Čombeta.

Dok publika želi, nema kraja

Na upit kako se ponovo vratio popularnom hitu i šta ga to posebno inspiriralo, Feđa Isović odgovara:

– Nema kraja dobrom projektu dok god publika to traži. Nastavak nije bila moja ideja, nego zahtjev od Nove TV, a mi iz produkcijske kuće „Fist“ smo profesionalci koji ne mogu odbiti posao. Nije bilo razloga da ne radimo, kako je kazao Mustafa, u sjajnoj energiji. Snimit ćemo još 36 epizoda kojima ćemo oboriti rekord u regionu što se tiče cifre.

Pratite nas:
Elma Hrustić odbila
Indira Levak se prov