PočetnaZanimljivostiOptužili ga za krađu zbog kvrge u hlačama, skinuo se da dokaže da je to penis

Optužili ga za krađu zbog kvrge u hlačama, skinuo se da dokaže da je to penis

47-godišnji Steve Whitehurst bio je u šopingu s djevojkom i njenim 18-mjesečnim unukom kad su ga zaposlenici zaustavili i optužili za krađu.

Sumnjiva im je bila kvrga u Steveovim hlačama pa su zaključili da je ovaj Englez natrpao nešto u hlače i pokušao to ukrasti.

No u hlačama je samo bio Steveov penis od 25 centimetara, piše Lad Bible.

Steve je krenuo na blagajnu kako bi podmirio račun od 400 funti, no tad ga je zaustavila voditeljica trgovine i napala ga zbog kvrge u hlačama.

Steve tvrdi da je bio prisiljen osiguranju trgovine pokazati alatku koju je “skrivao” u hlačama kako bi se izvukao iz neugodne situacije.

Da, imao sam jako uske traperice i bila je kvrga, ali to nije kriminal. Nisam ja kriv kako sam građen. Počela se svađati sa mnom i nije me puštala na miru iako sam ja ponavljao da mi je to penis u hlačama. Na kraju sam morao skinuti hlače. Stajao sam tamo u boksericama pred svima i rekao: ‘Evo, vidiš da ništa ne skrivam’ – ispričao je nesretni Steve.

No to ju nije spriječilo. Ponavljala je: ‘A što je ta kvrga?'”, ispričao je Steve koji je zatim morao otići u garderobu sa zaštitarom i pokazati mu svoj penis. “On je samo pogledao, zavrtio glavom i izašao van. Čuo sam da mu je ona rekla: ‘Molim te, reci mi da je unutra još nešto imao’, a zaštitar je rekao: ‘Nije'”, kaže Steve.

Kaže da mu je to bilo najluđe iskustvo u životu te da se žalio kompaniji. Iz trgovine tvrde da nikad nisu tražili da se Steve skine te da je on bio agresivan, prenosi Index.hr.

Tvrde da je dodirivao sumnjivo mnogo predmeta u trgovini i da su na jakni koju je isprobavao otkrili da nedostaje elektronička zaštita.

 

Podijeli

Pratite nas:
I kćerka Sinana Sak
Ko je muškarac s ko