PočetnaZanimljivostiPogledate video: 12 godina je čekao ovu priliku, sin iznenađenjem rasplakao majku

Pogledate video: 12 godina je čekao ovu priliku, sin iznenađenjem rasplakao majku

Zahvalni sin iznenadio je majku poklonivši joj isti auto kakav je morala prodati kako bi podržala njegove snove kad je imao 17 godina.

Ross Rothero-Bourge, danas uspješni majstor zvuka, obećavao je sebi da će majci Lynette Rothero vratiti Ford StreetKa kad bude mogao, a nedavno je to i napravio.

Sa 17 godina Ross je bio muzičar koji se htio probiti, a njegova majka prodala je svoj jedini automobil kako bi mu mogla priuštiti kombi za turneje.

Nekoliko dana nakon što se 63-godišnja Lynette požalila sinu kako si ne može priuštiti registraciju, Ross ju je iznenadio u njezinu domu u Redruthu, u engleskoj grofoviji Cornwall.

Kad je vidjela automobil, nije mogla suzdržati suze.

– Je li tvoj automobil izgledao tako kad si izašla sa Zumbe? – našalio se Ross s majkom kad je ušao u kuću.

Zabrinuta, odjurila je van da pogleda svoj stari Ford, potpuno ignorirajući plavi roadster preko puta. Ross joj je tad bacio ključeve, a nju su preplavile emocije.

– Apsolutno sam presretna. Nikad nisam pomislila da ću vidjeti svoj StreetKa opet. Imam najboljeg sina na svijetu – rekla je majka, piše Daily Mail.

– Puno ljudi kaže da je to što sam napravio za majku sjajno, no to nije ništa u usporedbi s onime što je mama napravila za mene tijekom godina – rekao je Ross.

Pratite nas:
Obavezno ga uvrstite
Evo zašto šljive t