PočetnaSportRonaldo sve rasplakao: Emotivno se oprostio bliske prijateljice, umrla je sa samo 34 godine

Ronaldo sve rasplakao: Emotivno se oprostio bliske prijateljice, umrla je sa samo 34 godine

Cristiano Ronaldo proživljava jedan od najtežih trenutaka. Izgubio je jednu od najboljih prijateljica u svome životu kojoj je bilo tek 36 godina.

-Dođe vrijeme kad sve padne u drugi plan, pa tako i nogomet. Prošli nas je tjedan, neočekivano, napustila draga Soraia (34), prekrasna majka i jedna od najboljih prijateljica koje mi je život podario. Ništa ne može umanjiti bol mog brata Josea Semeda (36) i njegove obitelji. I danas smo zajedno, kao i uvijek, a moramo se susresti s ovim strašnim trenutkom. Počivaj u miru prijateljice, nikad te nećemo zaboraviti – napisao je na Instagramu Cristiano Ronaldo.

Na fotografiji koju je Ronaldo objavio nalaze se njegova Georgina, Cristiano Ronaldo Jr. te njegov najbolji prijatelj i sada nažalost pokojna supruga.

Soraia je preminula od posljedica komplikacija nakon infekcije. Napadač Manchester Uniteda sa Soraijom se poznavao tako što je ona bila supruga njegovog najboljeg prijatelja. Samedo,  igrač Vitorie Setubal, je često puta govorio kako upravo Ronaldu može zahvaliti puno toga.

Ronaldo i Semedo znaju se još iz Sportingove akademije, a Cristiano je odmah odletio kod svoga najboljeg prijatelja kada je čuo za ove stravične vijesti.  Ronaldova obitelj i obitelj Semedo su često zajedno provodili praznike, išli na putovanja.

-Sve dugujem Ronaldu. Da nije bilo njega izbacili bi me s akademije i vratio bih se u kvart u kojem sam odrastao. Puno mojih prijatelja je u zatvoru ili se drogiraju. Mislim da ni ja ne bih radio ništa drugačije. Dugujem svoju sportsku karijeru, moju djecu i predivan život Cristianu – rekao je Semedo.

Pratite nas: