PočetnaSportRonaldo u Dubaiju samo na jednoj ruci pokazao nakit vrijedan 1,5 miliona km

Ronaldo u Dubaiju samo na jednoj ruci pokazao nakit vrijedan 1,5 miliona km

Cristiano je jedan od najbolje plaćenih nogometaša svijeta, a luksuz kojim je okružen se ne srami pokazati. Na nedavnoj se konferenciju u Dubaiju pojavio noseći samo na jednoj ruci nakit vrijedan više pod 1,5 miliona KM

Na ruci su mu tom prilikom blistali rijetko izdanje Rolexa vrijedno nešto manje od milion KM i zaručnički prsten čija se vrijednost, prema pisanju Daily Maila, procjenjuje na 1 milion KM. Nosio je i prsten ukrašen dijamantima vrijedan oko 120 hiljada KM..

Model sata Rolex GMT-Master kojim se Ronaldo opušteno pohvalio na Međunarodnoj sportskoj konferenciju u Dubaiju jedan je od najskupljih satova ikad, a napravljen je od 18-karatnog bijelog zlata i ukrašen stotinama 30-karatnih dijamanata.

Nogometaš se i inače voli nagraditi skupocjenim satovima pa je tako poznato da posjeduje sat brenda Franck Muller vrijedan nevjerojatnih 2,7 miliona KM, kao i nešto skromniji Jacob and Company sat ukrašen dijamantima koji vrijedi oko 240 hiljada KM.

Osim što se nalazi pri vrhu ljestvice najplaćenijih nogometaša svijeta, Ronaldo je prošle godine samo od Instagrama, gdje ga prati 194 miliona ljudi, zaradio čak 93 miliona KM.

Pratite nas:
Maya Berović: Istin