PočetnaKulturaZbog njega je Esmeralda progledala: Pogledajte kako danas izgleda čuveni latino zavodnik, da li je moguće?

Zbog njega je Esmeralda progledala: Pogledajte kako danas izgleda čuveni latino zavodnik, da li je moguće?

Možemo slobodno reći kako su meksičke sapunice obilježile naše djetinjstvo, a neki od popularnih glumaca bili su naše prve simpatije.

Jedan od njih svakako je i Fernando Colunga, glumac koji nas je uvijek iznova oduševljavao, ma u kojoj se god sapunici pojavio.

Iako su meksičke sapunice danas zamijenile turske pa tako i meksičke zavodnike njihovi turski kolege, zanimalo nas je gdje je ovaj ljepotan danas i što radi.

Ovog tamnoputog zavodnika gledale smo u telenovelama Zora (Luis Manrique y Arellano), Odavde do vječnosti (Eduardo Juarez/Franco Santoro), Otimačica (Carlos Daniel Bracho), Esmeralda (Jose Armando Peñarreal De Velasco), Strast (Ricardo de Salamanca/Ricardo Lopez de Carvajal), Istinska ljubav (Manuel Fuentes Guerra) i još brojnim drugima. Danas ga mnogi pamte upravo po imenima iz serija.

Unatoč njegovom angažmanu u brojnim serijama i odlično odigranim ulogama, produkcijska kuća Televisa prekinula je ugovor s Colungom. Razlog je, navodno, njegovo odbijanje uloge u jednoj seriji.

Danas izgleda još bolje nego u mlađim danima. Nije poznato je li glumac trenutno zaljubljen i ima li djevojku, ali do sada još nije bio u braku.

Podijeli

Pratite nas:
Balkanski kralj Roma
Udala se Snežana Đ