PočetnaIntervjuBoban Rajović progovorio o kolegama, ko mu duguje novac, s kim je u svađi, a onda spomenuo Acu Lukasa i Džeja…

Boban Rajović progovorio o kolegama, ko mu duguje novac, s kim je u svađi, a onda spomenuo Acu Lukasa i Džeja…

Boban Rajović govori o dvije decenije svoje karijere, odnosima s kolegama i dogodovštinama s nekim od njih. Ne skriva svoje honorare i na šta ih troši.

Nedavno si proslavio punoletstvo sinu i napravio glamuroznu žurku. Koliko je koštao taj užitak?

– Bilo je svima toliko lijepo da mi je nevažno koliko je koštalo. Emotivno sam ispunjen do kraja, kao i moj sin, kćerke i supruga, tako da, i da sam 100.000 dao, ne bi mi bilo žao – kaže Boban.

Koliko mjesečno trošiš?

– Ne umijem s novcem i nikad nisam imao zmiju u džepu. Ono na šta odjednom ode najviše para jeste automobil, uvijek sam volio skupe i mislim da je to OK. Ne opijam se svaku noć, nemam druge poroke.

Plašiš li se da bi jednog dana posao mogao da pukne i ostaneš bez ičega?

– Nema šanse… Ali i da se desi, snašao bih se. Borac sam, a ko je vrijedan, taj će i da se snađe.

Ljuba Aličić je svojevremeno izjavio da je za jednu pjesmu dobio 25.000 eura bakšiša. Zaista se toliko zarađuje?

– Dešava se. Ali nikad niko nije rekao da je bio prevaren, kad nije napunio klub… Samo se priča o velikim bakšišima i punim klubovima. Ja ne radim za bakšiš.

Duguje li ti neko od pjevača novac?

– Pa ima ih… Tu temu nisam potezao ni u širem krugu prijatelja, a kamoli javno. Neka je njima na čast, ne očekujem da će mi vratiti.

U posljednje vrijeme jedna od glavnih tema je svađa Lukasa i Pejovića. Zašto se više ne druže?

– Nikada to ne bih rekao, jer nije ljudski i ne bih izigrao nečije povjerenje. Možda i ja jednom planem na nekog kolegu, pa se sretnemo za godinu-dvije i riješimo stvar. Volio bih da oni to riješe.

 Jesi li sreo Lukasa u skorije vreme? S mnogima se više ne druži.

– Njemu je dozvoljeno sve. Čak sam i ja više puta mogao da budem negativno iznenađen, ali me je hiljadu puta i obradovao. Lukas je Lukas, treba ga prihvatiti takvog kakav je. Ne posjedujem trunku ljubomore i mogu da kažem da je on za mene broj 1.

Snimio si duet sa Džejom. Skoro se žalio kako je mnogima pomogao, a danas ga se ne sete. Da li se tebi žalio?

– Svi treba da poštujemo i njegov život i karijeru. Njemu treba zažmuriti na neke stvari, jer to je legenda! Mnogi treba da ga pozovu, da pitaju kako je, da pričaju s njim… Jednog dana će im biti mnogo žao.

Pomažeš li sinu oko fudbalske karijere?

– Ne mogu ja da uđem na teren i igram umjesto njega. Uzalud je da ti djetetu otvoriš vrata i ono uđe i saplete se. On je taj koji je talentovan i koji će dokazati čitavoj planeti da je sve to sam uradio.

Podijeli

Pratite nas:
Sabit IzTarčina ne
Nakon pomirenja sa t