PočetnaVideoBosanci snimili rep pjesmu na našem i njemačkom jeziku: Pjesma ‘Pijem’ je čista zaraza, zbog nje ćete zvučnike pojačati na maksimum!

Bosanci snimili rep pjesmu na našem i njemačkom jeziku: Pjesma ‘Pijem’ je čista zaraza, zbog nje ćete zvučnike pojačati na maksimum!

Dvojica bh. repera sa adresom u Beču predstavili su svoj rep hit, koji će u kombinaciji našeg i njemačkog jezika “zapaliti” prvenstveno dijasporu, ali i sve ljubitelje ove vrste muzike, koja je uveliko zavladala našom scenom.

Emirez koji je rodom iz Gradačca i Pireli iz Tuzle već 20 godina žive i rade u Beču, dok su muzici posvećeni od 2001. godine. Ovaj projekat je uvertira u veliku priču dvojca koji je po svemu sudeći napravio ozbiljan hit koji će osvojiti diskoteke i klubove.

Emirez i Pireli su premijerom pjesme ‘Pijem’ pokazali kako su ozbiljni momci kojima tek predstoji muzička karijera. Riječ je o projektu u koji su uložili dosta truda i rada. Pažljivo su radili na numeri koja  je u kombinaciji sa našim i njemačkim jezikom, kako kažu, prava zaraza.

Inače, oni su karijeru počeli u grupi Balkan Express kojoj je pripadao i Raf Camora koji je s njima i u ovom spotu. Beat je uradio Platin i Zlatni producent Beataura koji je producirao skoro sve hitove Rafa Camore i Bonez MC-ija.

Kako ništa nisu prepuštali slučaju, Emirez i Pireli su se potrudili da snime spot koji svojim kadrovima podiže adrenalin, a isti je rađen u Beču, pod kojim je čini se gorjelo nebo kada je nastajao.

Rad ovih talentovanih mladića možete pratiti putem njihovih FB stranica:

Pireli: https://www.facebook.com/PIRELI.OFFICIAL/ ili https://www.facebook.com/pireli.piri

Emirez: https://www.facebook.com/Emirez1150/

 

Pratite nas:
Kim Kardašijan nika
Nekoliko hiljada lju