PočetnaUncategorizedIako je 14 godina starija od njega: Pogledajte koji teniser pokušava zavesti Jelenu Rozgu

Iako je 14 godina starija od njega: Pogledajte koji teniser pokušava zavesti Jelenu Rozgu

Ako je suditi po pisanju regionalnih medija, srbijanski teniser Filip Krajinović “bacio je oko” na popularnu pjevačicu Jelenu Rozgu. Iako se, kako piše “Blic” još uvijek nisu sreli, Filip ulaže znatne napore kako bi upoznao, a zatim i osvojio 14 godina stariju Hrvaticu.

– Jelena Rozga važi za jednu od najzgodnijih Hrvatica i mnogi muškarci se trude da joj priđu, te nije čudo što je i Filip bacio oko na nju. On je prati na Instagramu, a često joj lajka i komentira fotografije. Filip je više puta preko zajedničkih prijatelja pokušao upoznati Jelenu, ali do susreta još uvijek nije došlo jer Jelena ne nastupa često u Beogradu, a i on je stalno na putovanjima i treninzima. Sigurno je to da je Filip uporan mladić i da uvijek ostvari ono što naumi, te ne sumnjam da će se potruditi da se barem upozna s Jelenom – izjavio je za srbijanske medije Filipov prijatelj.

Mladom teniseru ne smeta ni to što je Jelena od njega starija 14 godina.

– Nije čudno što mu se sviđa upravo Rozga s obzirom na to da su njegov tip starije djevojke i žene koje imaju izražen seksipil, kakav ima Rozga. Često, kada se nađemo zajedno u društvu, a kada krene Jelenina pjesma, on zbija šale kako je lijepa Hrvatica njegova buduća djevojka – rekao je neimenovani izvor.

Podsjećamo, Filip je jedno vrijeme bio u vezi s Ninom Radulović, bivšom suprugom Branislava Lečića.

Please follow and like us:
Pratite nas:
Zbog ovog jezivog do
Oglasio se bivši Se