PočetnaIntervjuŠaban Šaulić za Ekspanziju priznaje da je samo jednom probao džoint: Jelena Karleuša je zanimljiva, ali ima podugačak jezik

Šaban Šaulić za Ekspanziju priznaje da je samo jednom probao džoint: Jelena Karleuša je zanimljiva, ali ima podugačak jezik

Isto onoliko koliko ima snimljenih pjesama, isto toliko ima i životnih priča u životu najpopularnijeg regionalnog pjevača narodne muzike Šabana Šaulića.

Prošao je Šaban dosta toga u životu,ali uvijek je volio samo jednu ženu, a to je njegova Gordana sa kojom ima troje djece. Ipak, kako svakog pjevača prate mnoge afere ili ljubavni skandali, pa ni Šaban nije ostao imun na sve to.

Da se malo sada vratimo u tvoju prošlost i da te pitam o tvom vanbračnom sinu,kod tebe nije bilo toliko napeto kao kod Miroslava Ilića?

-Ja sam u svoj toj priči bio prepošten, nisam htio ništa da utvrđujem i da se ganjamo po sudovima. Jednostavno mi je bilo žao tog dečka, a s njegovom majkom sam bio u kratkoj vezi u mojoj mladosti, povjerovao sam u njenu priču i onda nije bilo razloga da bilo šta provjeravam. Ja sam tu njegovu majku s kojom sam bio nekih petnaestak dana, pitao koliko to košta da sve to ostane na njenom prezimenu, ona je rekla cifru i ja sam to platio. Života mi mog, dobro sam platio, pošteno i do zadnjeg dinara i na tome se sve završilo. Žao mi je tog dečka što mu nisam nešto više pružio, ali to je tako htjela njegova majka. Nemamo već dugo nikakav kontakt, bilo je to nešto malo u početku, ali su onda i njega počeli da jure novinari, ali on je jedan miroljubiv dečko koji ih je istjerao iz dvorišta, rekavši da ne želi bilo šta da priča – priča na početku Šaulić za Ekspanziju.

Da  li bi uspio sve ovo da postigneš u životu da nije Gordane na tvojoj strani?

-U svakom slučaju mogu da kažem da je Gordana jedan veliki stup kuće s obzirom da sam ja stalno na putu. Gordana je ta koja je doprinjela da djeca budu takva kakva jesu, lijepo odgojena i fakultetski obrazovana, poštena i čestita. S obzirom da ja nisam od akcije kada su kuće i stanovi u pitanju,a ona mi je rekla da je u prošlom životu bila građevinac, pa ja nju puštam da pokaže svoje majstorstvo. Jeste da sve te kuće i svi ti stanovi mene koštaju silnih putovanja i koncerata. Gordana to maksimalno iskoristi, sve dovede do kraja, sve bude profesionalno odrađeno,tako da i ja na kraju budem srećan i zadovoljan.

Da li si svih ovih godina probao drogu?

-Meni je to jednom neko napakovao kada mi je neko u Minhenu dao, kako se to zove, džoint da popušim. Ja povukao dva dima i bacio, pa su kasnije pričali kako se drogiram, kako sam postao ovisnik, ma užas jedan. Pa ja sam bezbroj puta sjedio u društvu gdje se pričalo, pa možda i koristili ti jaki opijati, ali ja nisam nikad poželio da budem dio sveg toga. Taj džoint mi je ponudio jedan kolega pjevač iz Grčke. Ja sam najveći protivnik opijata. Ja sam pomislio da  mi je taj Grk ponudio neku grčku cigaretu, kad su mi rekli šta je u pitanju odmah sam bacio. Ja sam čovjek logičar i sigurno da sretniji i zdraviji neću biti od toga. Ja se napijem sa društvom, pa se onda otrijeznim i to je uživanje. Što bi ja padao u neke kome, gledao vampire i drakule, a neki su se i ubijali kada su uzimali drogu.

Ko ti je draži: Zorica ili Dragana?

-Zorica je moja kuma i veže nas to kumstvo, pa nas sve priče i tračevi ne mogu udaljiti jedno od drugog, a Dragana je priča za sebe. Ona  je jedno divno čeljade, jedna dama i gospođa, odlična pjevačica, koleginica i dobar drug, bez ijedne mrlje u karijeri. Nismo nikad imali priliku da radimo zajedno, pa tako i da se družimo, ali svaka joj čast i veliko poštovanje imam prema njoj.

O  Jeleni Karleuši?

-Ona je jedan zanimljiv tip žene, atraktivna, žena koja lijepo izgleda. Po meni ona ima sve što treba da ima jedna žena, sem jezika koji joj je i onako podugačak, ona ga ima i viška.

Svako malo pa Jelena javno kaže nešto ružno o Ceci?

-Ceca je osoba koja dođe na svaku moju slavu i vrlo je rado viđen i drag gost u mojoj kući. Ceca kada dođe uopšte u priči ne pominje niti jednu osobu sa estrade, a ponajmanje Jelenu Karleušu. Kada smo na tim privatnim skupovima i druženjima mi i ne pričamo o estradi. Gledamo da nam bude lijepo, zapjevamo onako za svoju dušu, a šta drugi pričaju, tračaju,ogovaraju, lažu, nas uopšte ne dotiče niti se time zamaramo.

Pratite nas:
Nekoliko korisnih sa
Pripreme su u toku: