PočetnaIntervjuTanja Savić progovorila o Slavici Ćukteraš, operacijama, ulasku u rijaliti, ali i o povlačenju sa estrade

Tanja Savić progovorila o Slavici Ćukteraš, operacijama, ulasku u rijaliti, ali i o povlačenju sa estrade

Nakon što je najavila veliki povratak, pjevačica Tanja Savić sada otkriva koliko je teško uskladiti posao i porodicu, koliko joj smeta što rijaliti zvijezde postaju pjevači, ali i zbog čega još uvijek ni pod razno ne želi pod nož.

Napravila si veliku pauzu u jeku popularnosti. Jesi li se ikada pokajala što si se baš tada na nekoliko godina povukla sa scene?

– Ne kajem se, jednostavno to je život! Bog je tako htio i nagradio me! Podario mi je dva anđela i zbog toga mogu samo da budem sretna. Trudila sam se da budem prisutna s vremena na vrijeme, izbacivanjem singlova, ali ovo sada je definitivno moj veliki povratak

Koliko je teško ići ukorak sa novim trendovima i sa novopečenim pjevačicama?

– Meni lično ne pada teško da se poistovjetim sa trendovima jer volim izazove i nikako se ne plašim promjena. Promjene mi stvaraju satisfakciju.

Kakvo mišljenje imaš o tome što rijaliti zvijezde postaju pjevači?

– Za sve nas ima mjesta, a ako imaju mogućnosti za to, što da ne. Svi mi radimo ovaj posao na svoj način i svako ima pravo da pokuša.

Da li bi i sama ušla u rijaliti?

– Nisam pristalica rijaliti programa. Ne bih mogla da zamislim da toliko vremena provedem bez svoje porodice. Jako sam vezana za sinove, kao i oni za mene, i nikada se zbog rijaliti programa ne bih odvojila od njih. Na kraju krajeva, nisam za tu politiku eksponiranja.

Priča se da si čvrsto riješila da ponovo osvojiš sam vrh estrade i da si potrošila 100.000 eura za spot i pjesme u posljednja dva mjeseca. Je l’ ti pomaže suprug ili sve finansiraš sama?

– Uloženo je mnogo truda u ovaj album i zaista smo se svi trudili. Okupila sam dobar tim autora koji jednostavno zna da ispuni moja očekivanja. Što se tiče finansija, trudim se da svojim radom sama finansiram karijeru, dok moj suprug ulaže u neke druge stvari.

Jedna si od rijetkih koja nije promijenila lični opis estetskim intervencijama. Planiraš li nešto da koriguješ?

– Zar nisam još uvijek lijepa? (smijeh) Nemam ništa protiv toga, zaista, ali zasada ne bih ništa mijenjala na sebi. Dopada mi se kako izgledam. Ponekad mi jedino smeta poneki kilogram viška, ali i to uz zdraviju ishranu uspijem brzo da sredim.

Sa kojim kolegom oduvijek priželjkuješ saradnju, a sa kojim nikada ne bi radila?

– Jedan od pjevača sa kojim zaista želim da snimim pjesmu jeste definitivno Toni Cetinski, to bi mi bio najveći izazov! Smatram da mogu da pjevam sve žanrove muzike i da nema tog pjevača sa kojim ne bih mogla da se uklopim.

Šta se dešava sa duetom koji je planiran sa Slavicom Ćukteraš, a koji ste obje toliko najavljivale?

– Pričale smo o duetu jer je to bila jedna od ideja Saše Popovića, ali jednostavno se nije desila prava pjesma.

U kakvom ste trenutno odnosu?

– Sa Slavicom sam u sasvim korektnim odnosima.

Da li si nekada dobila nepristojnu ponudu?

– Vjerovali ili ne, zaista nikad u životu. Smatram da čovjek ono što traži to i dobije, a ja nisam magnet za takve ponude.

Šta misliš o pjevačicama koje preko kreveta grade karijeru?

– Nikog ne osuđujem! To je stvar izbora i nema potrebe da u to ulazim

Rekla si da bi voljela još dece. Radite li ti i suprug na tome?

– Da, voljela bih. Djeca su ukras svijeta, ali sada cijelu sebe dajem da uradim ovaj album sa puno emocija i ljubavi. Za djecu ćemo poslije lako.

Podijeli

Pratite nas:
Kćerka poznatog pje
Legenda košarke: Dv
})(jQuery)