PočetnaUncategorizedVranješ zauvijek rekao zbogom Karleuši: Ne želi ni da čuje za nju, blokirao sve što ima veze s Jelenom

Vranješ zauvijek rekao zbogom Karleuši: Ne želi ni da čuje za nju, blokirao sve što ima veze s Jelenom

Fudbaler je odlučio da više nikakve informacije ne dobija o bivšoj ljubavnici, interesuje ga samo suđenje s njom. Ognjen Vranješ više ne želi da čuje, a ni da vidi bivšu ljubavnicu Jelenu Karleušu u stvarnom, ali ni u virtualnom svijetu.

Fudbaler Anderlechta koji se s malom od velikog skandala tajno viđao dvije godine, nedavno je blokirao na Instagramu sve stranice koje imaju veze s njenim životom i radom, dok je njen zvanični profil blokirao čim mu je objavila rat.

U prilog tome svjedoči i snimak ekrana koji nam je dostavio izvor veoma blizak Vranješu, a koji je insistirao na anonimnosti.

– Ognjena poznajem od malih nogu i kada nekog precrta, to je do kraja života. Takav je slučaj sa JK. O njoj ne želi da čuje, niti da zna ništa, osim suđenja koje imaju zbog prijetnji koje mu je uputila preko društvenih mreža. Ona je željela sebe da uzdigne i da se opere u javnosti, pa je Ognjena bez razloga ponizila, iako odlično zna šta su sve doživjeli tokom dvije godine tajne veze. Vranješ ju je sve vrijeme gledao kao princezu, ispunjavao joj je želje i stalno joj se prilagođavao.

Ona je pljunula na sve što su zajedno proživjeli jer je željela da sebe predstavi kao vjernu ženu muža Duška Tošića, pa je sebi dala za pravo da ga vrijeđa i ponižava na mrežama. Zato je blokirao sve stranice koje imaju veze s njom, a prijateljima poručio da ga ne obavještavaju šta piše na Instagramu jer ga to uopšte ne zanima – priča  izvor i dodaje da je Vranješ svjestan da iza tih stranica stoje JK i njen tim ljudi.

– Jeleni su društvene mreže najvažnije i Ognjen to odlično zna. Ona, njen PR, kao i najbolja drugarica vode sve prave, ali i lažne stranice na Instagramu. Ozbiljno su se ušemili i tačno znaju kako se time barata. Kad god dobije neku poruku, Vranješ prepozna ko je od njih to pisao i iza koje stoji JK. Kada je počela afera, on je svakodnevno dobijao prijetnje, koje je ignorisao jer je tačno prepoznao njen stil pisanja i izražavanja.

Čini mi se da trenutno ima preko 400 blokiranih korisnika, a neki nalozi su bili pokrenuti sa ciljem da on nasjedne na provokaciju. Nije odgovarao ni na jednu poruku, već ih je redom sve blokirao, a meni je poslao samo dio onih koji su završile na njegovoj blok listi – završava izvor, prenosi Kurir.

Pratite nas:
Najplaćenija srbija
Od traktora do mikro